De lesgever

Will Harwood lesgever Braziliaanse percussieWill Harwood groeide op in Engeland. Hij leerde de samba kennen bij de universitaire sambaband van York, waar hij zich bekwaamde in Braziliaanse ritmes en orkestleider werd. Will ontwikkelde een unieke en verfrissende kijk op samba door Braziliaanse tradities te combineren met eigen composities. Hij woont sinds 2010 in Gent en geeft les aan groepen van divers pluimage in Vlaanderen. Door zijn ongedwongen aanpak en gevoel voor humor maakt Will de samba toegankelijk voor beginners en uitdagend voor percussionisten met ervaring.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s